Dvojicu lúpežníkov polícia vypátrala a obvinila. Za vyhrážky matke aj sestre je obvinený a vo väzbe. Svidníčan obvinený za nebezpečné vyhrážanie matke

31.07.2010 Celý región

Dvojicu lúpežníkov polícia vypátrala a obvinila:\r\nPrešovskí policajti v krátkom čase vypátrali, zadržali a obvinili dvoch mužov – 22 ročného z Bystran, okr. Poprad a mladistvého 15 ročného z Hermanoviec, okr. ...
Obidvaja v piatok 30. júla 2010 hodinu po pol noci prepadli v Prešove na koľajisku hlavnej železničnej stanice 25 ročného Humenčana. Poškodeného zastavili a pýtali si od neho mikinu, ktorú mal na sebe. Keďže im ju nechcel dať, tak ho napadli. Ukradli mu potom nielen mikinu, ale vytrhli mu aj tašku z ruky a ušli. Spôsobili mu tak škodu vo výške najmenej za 50 . - Eur. Ešte v priebehu dňa ich prešovskí policajti vypátrali, zadržali a vyšetrovateľ ich obvinil pre zločin lúpeže spáchaný formou spolupáchateľstva. Na pokyn prokurátora boli obvinení prepustení a stíhaní budú na slobode.

Za vyhrážky matke aj sestre je obvinený a vo väzbe
Na návrh Humenských policajtov na väzobné stíhanie obvineného 33 ročného Brekovčana, okr. Humenné bol tento rozhodnutím sudcu Okresného súdu v Humennom vzatý do väzby. Obvinený pod vplyvom alkoholu bol agresívny voči svojej matke aj sestre a nožom v ruke sa im vyhrážal, že ich pozabíja. Policajti ho obvinili pre prečin nebezpečného vyhrážania. Väzba je vykonávaná v ÚVV v Košiciach.

Svidníčan obvinený za nebezpečné vyhrážanie matke
Za nebezpečné vyhrážanie obvinili 52 ročného Svidníčana aj Svidnícki policajti. Ten sa vyhrážal zabitím svojej matke, ktorú fyzicky napádal. V piatok 30.7.2010 matku fyzicky napadol a vyhrážal sa jej zabitím, spôsobil jej zranenia s dobou liečenia do 7 dní. Obvinený je stíhaný na slobode.
 

Vyberte región